Monica Cacina
Monica Cacina în Legislație

Model notificare ANAF pentru registru de bani personali

Utilizezi casă de marcat? Atunci te informăm că trebuie să depui la ANAF, până în 8 mai, notificarea prin care să anunți că ai realizat Registrul de bani personali, document în care sunt înscriși banii personali ai angajaților. În caz contrar poți risca amenzi de 9.000 lei.

Conform Ordinul MFP nr. 513/2015, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 300 din 30 aprilie 2015 și care a intrat în vigoare la data publicării, firmele care utilizează case de marcat trebuie să notifice organul fiscal competent că au constituit Registrul de bani personali, precizând data deschiderii documentului și numărul de pagini, conform numerotării acestora/ Notificarea trebuie depusă la organul fiscal în termen de cinci zile lucrătoare de la data publicării Ordinului MFP nr. 513/2015. Depunerea poate fi realizată direct la organul fiscal sau prin poștă, cu o confirmare de primire.

Contazen.ro îți pune la dispoziție un model pe care îl poți utiliza. Click aici pentru a descarca Model notificare ANAF pentru registru de bani personali.Spor!

Află mai multe despre: