Chitanțe online

Chitanța este un document prin care se dovedește primirea unei sume de bani în numerar. Emite rapid și ușor chitanțe în cloud pe Contazen.

Emite chitanțe gratuit

Emite chitanțe online, oricând, de oriunde

Contazen îți oferă toate instrumentele necesare emiterii rapide și eficiente a acestora.

Facturi personalizate

Chitanțe personalizate

Dă o notă de profesionalism şi calitate cu fiecare chitanță emisă. Afişează cu logo şi semnatură pe orice document, fără ajutorul unui designer.

Sprechen Sie Deutsch?

Facturează în limba engleză, germană, franceză, precum și în alte limbi de circulație internațională.

Securitate

Crește securitatea datelor

Datele tale sunt în siguranță și criptate într-o bază de date securizată. Folosim tehnologia cloud și efectuăm back-up zilnic.

Contazen este conceput pentru afacerea ta.

Tare mult ne-ajută în mica noastră afacere Contazen! E un program mișto și eficient care sper să fie cât mai mult alături de noi și să se ramifice!

Samira Sarah Natour Samira Sarah Natour, Graphic Designer & Co-Founder at Studio Zvâc

Este foarte logic, prietenos și deși pare greu la început să faci un astfel de pas, să ieși din zona de confort, după câteva minute îți dai seama că e o mișcare pe care trebuia să o fi facut de mult...

Constantin Ferseta Constantin Ferseta, Fondator Kuantero, StartEvo și 59sec

Contazen îmi oferă acces rapid la toate documentele companiilor pentru care asigurăm managementul financiar, este o resursă online deosebit de utilă fiind ușor de accesat de pe orice device...

Ramona Tătar Ramona Tătar, Contabil șef @ HR, TAX & Accountancy Srl

Vezi toate testimonialele

Păstrează documentele în siguranță

Păstrezi bonurile fiscale și alte documente în dosare sau cutii de pantofi? Încarcă documentele de oriunde în Contazen și păstrezi datele în siguranță cu tehnologia cloud.

Reduci considerabil riscul de a pierde informații esențiale păstrându-le criptat într-o bază de date securizată, cu back-up efectuat zilnic.

Află mai multe despre securitate