Facturi recurente

Scapă de grija emiterii facturilor repetitive, acestea vor fi emise automat, iar clienții tăi vor primi documentul direct pe email. Utile în cazul serviciilor de tip abonament.

Înregistrează-te gratuit

Ce este factura recurentă?

O factură recurentă sau repetitivă este o factură fiscală sau proformă emisă unui client, periodic, la intervale de timp prestabilite. Pe Contazen poți programa emiterea automată a facturilor, precum și trimiterea lor pe email-ul clientului. Poți genera facturi recurente dacă de exemplu daca ai un contract cu sumă fixă lunară, cum ar fi în cazul unei chirii sau a unor servicii sub formă de abonament ori mentenanță.

Facturi personalizate

Alege tipul facturii

Emite automat facturi indiferent de tipul acesteia. Factură fiscală, proformă sau salvează factura ca ciornă. Alegerea este a ta.

Facturi recurente

Setează frecvența

Setează perioada în care va fi activă recurența, precum și frecvenţa de emitere. Anual, trimestrial, lunar, săptămânal sau cum dorești.

Notificări

Fii la curent

Ca să fii sigur că totul decurge conform planului, alege să transmiți automat o notificări privind emiterea documentului către client sau pe emailul tău.

Conversie valutară

Curs BNR și conversie

Ai contracte în valute? Setează opțiunea curs BNR din ziua emiterii sau definește cursul valutar preferențial. Afișezi cursul sau faci conversie valutară.

Contazen este conceput pentru afacerea ta.

Tare mult ne-ajută în mica noastră afacere Contazen! E un program mișto și eficient care sper să fie cât mai mult alături de noi și să se ramifice!

Samira Sarah Natour Samira Sarah Natour, Graphic Designer & Co-Founder at Studio Zvâc

Este foarte logic, prietenos și deși pare greu la început să faci un astfel de pas, să ieși din zona de confort, după câteva minute îți dai seama că e o mișcare pe care trebuia să o fi facut de mult...

Constantin Ferseta Constantin Ferseta, Fondator Kuantero, StartEvo și 59sec

Contazen îmi oferă acces rapid la toate documentele companiilor pentru care asigurăm managementul financiar, este o resursă online deosebit de utilă fiind ușor de accesat de pe orice device...

Ramona Tătar Ramona Tătar, Contabil șef @ HR, TAX & Accountancy Srl

Vezi toate testimonialele

Păstrează documentele în siguranță

Păstrezi bonurile fiscale și alte documente în dosare sau cutii de pantofi? Încarcă documentele de oriunde în Contazen și păstrezi datele în siguranță cu tehnologia cloud.

Reduci considerabil riscul de a pierde informații esențiale păstrându-le criptat într-o bază de date securizată, cu back-up efectuat zilnic.

Află mai multe despre securitate