Securitate

Protejarea datelor tale este fundamentală. Alege Contazen pentru o siguranță sporită a informațiilor vitale afacerii tale.

Facturează în siguranță

Datele tale sunt tot timpul în siguranță

Cloud

Siguranță sporită în cloud

Informațiile nu sunt stocate pe dispozitivul tău. Dacă acesta este furat, pierdut sau se defectează, nu îți pierzi datele. Datele sunt stocate și criptate în siguranță online.

Colaborează cu echipa

Acces controlat la date

Nimeni nu are acces la datele tale. Poți însă să oferi acces total, parțial sau personalizat echipei tale și să urmărești istoricul acțiunilor.

Confidențialitate garantată

Datele furnizate direct sau indirect nu sunt utilizate în alte scopuri decât cele precizate inițial. Află mai multe despre politica noastră de confidențialitate.

Firewall

Nivele de protecție multiple

Accesul pe serverele noastre este controlat prin mai multe nivele de firewall și protecții împotriva accesului abuziv. Acestea sunt configurate, monitorizate și actualizate în permanență conform celor mai bune practici din industrie.

Lege

Legislația aplicabilă

Am implementat măsuri de securitate pentru a asigura confidențialitatea informațiilor din baza noastră de date, în conformitate cu standardele de securitate impuse de legislația relevantă.

Securitate

Servere securizate non-stop

Serverele noastre sunt localizate în Data Centere de top, păzite 24/7. Accesul fizic în aceste locații este controlat și se face numai de către personal autorizat.

Contazen este conceput pentru afacerea ta.

Tare mult ne-ajută în mica noastră afacere Contazen! E un program mișto și eficient care sper să fie cât mai mult alături de noi și să se ramifice!

Samira Sarah Natour Samira Sarah Natour, Graphic Designer & Co-Founder at Studio Zvâc

Este foarte logic, prietenos și deși pare greu la început să faci un astfel de pas, să ieși din zona de confort, după câteva minute îți dai seama că e o mișcare pe care trebuia să o fi facut de mult...

Constantin Ferseta Constantin Ferseta, Fondator Kuantero, StartEvo și 59sec

Contazen îmi oferă acces rapid la toate documentele companiilor pentru care asigurăm managementul financiar, este o resursă online deosebit de utilă fiind ușor de accesat de pe orice device...

Ramona Tătar Ramona Tătar, Contabil șef @ HR, TAX & Accountancy Srl

Vezi toate testimonialele