Gestionează cheltuielile

Fotografiază bonurile fiscale sau facturile și lasă Contazen să-și facă treaba. Ține evidența cheltuielilor din mers și ai o vedere de ansamblu a ceea ce cheltui cu afacerea ta.

Adaugă cheltuielile GRATUIT

Ce se întâmplă cu banii?

Monitorizează-ți operaţiunile financiare pentru a vedea ce se întâmplă în mod real cu banii afacerii tale.

Centralizează cheltuielile

Centralizează

Folosește Contazen și obții instant avantajul de a avea toate informaţiile într-un singur loc şi accesibile de oriunde.

Monitorizează

Monitorizează

Pentru o mai bună evidență a banilor cheltuiți, organizează cheltuielile în categorii specifice afacerii tale și gestionează-le rapid de oriunde ai fi.

Analizează cheltuielile

Analizează

Vezi exact pe ce ai cheltuit banii și cum ți-au evoluat veniturile. Urmărește evoluția bugetului fără să mai faci calcule complicate.

Stochează chitanțele digital

Renunță la teancul de hârtii, fii prieten cu natura. Fă o fotografie la factură, bon fiscal, chitanță, adaugă detalii și salvează orice cheltuială în contul tău în timp ce le realizezi, indiferent că eşti la bancomat, prânz sau în concediu. Acum nu mai trebuie să ții minte fiecare cheltuială și să o notezi când ai acces la programul de contabilitate.

Păstrează documentele în siguranță

Păstrezi bonurile fiscale și alte documente în dosare sau cutii de pantofi? Încarcă documentele de oriunde în Contazen și păstrezi datele în siguranță cu tehnologia cloud.

Reduci considerabil riscul de a pierde informații esențiale păstrându-le criptat într-o bază de date securizată, cu back-up efectuat zilnic.

Află mai multe despre securitate