Ai firmă nouă? Facturează gratuit!

Te ajutăm să-ți crești afacerea și te scutim de toate costurile legate de facturare. Bun venit in lumea antreprenorilor!

Înregistrează-te gratuit

Abonament GRATUIT

Ai un Startup sau afacerea ta are sub un an de existență?

Beneficiază GRATUIT de abonamentul de tip Premium, timp de un an.
Pentru activarea abonamentului scrie-ne pe contact@contazen.ro de pe adresa de email asociată contului tău Contazen.

Economiseşte timp şi bani. Comunică eficient cu toți clienţii tăi.

Iată câteva avantaje ale facturării online prin platforma de facturare Contazen.

Centralizează cheltuielile

Cu sau fără TVA

Programul de facturare este adaptat la afacerea ta, fie că ești sau nu plătitor de TVA. Setează cu un click varianta care ți se aplică.

Automatizare

Acum că ziua ta de lucru probabil că s-a dublat, optimizează activitatea de facturare și câștigi mai mult timp pentru tine. Treci pe pilot automat prin crearea de facturi recurente.

Analizează cheltuielile

Rapoarte vânzări

Pentru a lua decizii corecte, eficiente și în timp util, trebuie să ai acces la analize privind evoluția afacerii tale. Vezi toate încasările, identifici serviciile și produsele rentabile sau situația clienților.

Cloud

Flexibilitate în cloud

Accesează de oriunde informaţiile despre clienţi, furnizori, facturi sau încasări. Ai la dispoziție instrumentele și informațiile necesare pentru a încheia o vânzare, oricând și de oriunde.

Securitate

Securitate

Redu riscul de a pierde informații esențiale păstrându-le criptat într-o bază de date securizată, cu back-up efectuat zilnic.

ECO

Renunță la tipizate și fii prieten cu natura. Aşa cum îi stă bine unui antreprenor.

Contazen este conceput pentru afacerea ta.

Tare mult ne-ajută în mica noastră afacere Contazen! E un program mișto și eficient care sper să fie cât mai mult alături de noi și să se ramifice!

Samira Sarah Natour Samira Sarah Natour, Graphic Designer & Co-Founder at Studio Zvâc

Este foarte logic, prietenos și deși pare greu la început să faci un astfel de pas, să ieși din zona de confort, după câteva minute îți dai seama că e o mișcare pe care trebuia să o fi facut de mult...

Constantin Ferseta Constantin Ferseta, Fondator Kuantero, StartEvo și 59sec

Contazen îmi oferă acces rapid la toate documentele companiilor pentru care asigurăm managementul financiar, este o resursă online deosebit de utilă fiind ușor de accesat de pe orice device...

Ramona Tătar Ramona Tătar, Contabil șef @ HR, TAX & Accountancy Srl

Vezi toate testimonialele

Păstrează documentele în siguranță

Păstrezi bonurile fiscale și alte documente în dosare sau cutii de pantofi? Încarcă documentele de oriunde în Contazen și păstrezi datele în siguranță cu tehnologia cloud.

Reduci considerabil riscul de a pierde informații esențiale păstrându-le criptat într-o bază de date securizată, cu back-up efectuat zilnic.

Află mai multe despre securitate