Testimoniale

Samira Sarah Natour Samira Sarah Natour, Graphic Designer & Co-Founder at Studio Zvâc

Tare mult ne-ajută în mica noastră afacere Contazen! E un program mișto și eficient care sper să fie cât mai mult alături de noi și să se dezvolte într-un serviciu Financiar Contabil cât mai complet.

Constantin Ferseta Constantin Ferseta, Fondator Kuantero, StartEvo și 59sec

Contazen este o soluție extraordinară pentru cei care vor să își eficientizeze activitatea de hârțogărie. Este foarte logic, prietenos și deși pare greu la început să faci un astfel de pas, să ieși din zona de confort, după câteva minute îți dai seama că e o mișcare pe care trebuia să o fi facut de mult. Automatizarea proceselor, ușurința în setările inițiale și activitatea lunară face ca acest sistem să îmi placă foarte mult și să îl recomand cu căldură tuturor celor care au firme mici și medii și care vor să se concentreze pe ceea ce contează.

Deasemenea, vreau să îi felicit pe fondatorii Contazen-ului, care sunt extrem de eficienți și deschiși la sugestii.

Nota 9.5! Tot înainte!

Ramona Tătar Ramona Tătar, Contabil șef @ HR, TAX & Accountancy Srl

Utilizez această platformă pentru foarte multe companii mici și mijlocii. Principalele avantaje sunt ușurința utilizării și flexibilitatea. Contazen îmi oferă acces rapid la toate documentele companiilor pentru care asigurăm managementul financiar, este o resursă online deosebit de utilă fiind ușor de accesat de pe orice device. Recomand fără ezitare Contazen!

Claudia Goga Claudia Goga, Founder & CEO Movedabroad

Am avut multiple încercări de a simplifica procesul de facturare, însă nu am fost mulțumită complet de nicio variantă testată. Asta, până am descoperit Contazen care oferă soluții la această problemă de facturare indiferent de dimensiunea business-ului utilizatorului.

În câteva secunde am devenit și am rămas client loial, în primul rând pentru că, antreprenor la început de drum fiind, îmi oferă posibilitatea de a emite facturi chiar și pentru un volum mic de servcii și clienți, fără a fi nevoită să achiziționez o licență pentru un program informatic, fără a apela la munca migăloasă cu facturile pretiparite sau cu cele în documente Excel sau Google Docs.

În al doilea rând, pentru că sunt tineri, profesioniști și entuziaști, fiind un bun exemplu pentru tinerii antreprenori din România. Mult succes în continuare!

Nagy András Nagy András, Vivre

Contazen este cel mai cost-effective instrument de facturare online pe care l-am utilizat de-a lungul timpului. Platforma îmi permite să realizez facturi rapide de pe orice device.

Zoltán Farczádi Zoltán Farczádi, Zooku Solutions

Utilizez Contazen mai ales pentru că oferă o securitate sporită a informațiilor, spre deosebire de stocarea datelor pe un calculator, când în cazul unei defecțiuni tehnice posibilitatea ca datele sa fie recuperate este destul de redusă.