De ce ai nevoie de un program de facturare online?

Emiți facturi scrise de mână sau le creezi manual cu Word sau Excel? Atunci trebuie să știi că există o metodă mai bună de facturare. Ai putea economisi timp și bani prin trecerea la facturarea online.

Problemele cu facturarea tradițională

  • Facturarea fiind manuală, poți face greșeli fără să-ți dai seama și astfel pierzi timp
  • Există o lipsă de vizibilitate – este dificil să înregistrezi și să urmărești în ce stadiu se află facturile
  • De multe ori nu ești plătit la timp
  • Este greu să ții pasul cu modificările legislative

Facturarea trebuie să fie ușoară și coerentă

Procesul de facturare trebuie să fie simplu, nu stresant și complicat. Proprietarii de afaceri mici și mijlocii care folosesc deja un program de facturare clasic spun clar că facturarea trebuie să fie simplă și ar fi mult mai ușor dacă ar putea face acest lucru de oriunde și de pe orice dispozitiv.

Facturează simplu.
Oricând. Oriunde.

Începe acum GRATUIT

Facturarea online accelerează fluxul de date și bani

Cu automatizarea sarcinilor pe care le făceai în mod tradițional manual, economisești timp și bani, astfel te poți concentra mai mult pe dezvoltarea afacerii. În plus ai o imagine mai clară a fluxului de bani. Facturile sunt actualizate în timp real, de fiecare dată când înregistrezi o plată.

Poți emite facturi profesionale și personalizate de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Ai o perspectivă clară – vezi exact câți bani ai făcut și clienții care au restanțe. Înregistrezi cheltuielile și monitorizezi operaţiunile financiare pentru a vedea ce se întâmplă în mod real cu banii afacerii tale.

Contabilitatea afacerilor mici s-a schimbat fundamental odată cu tehnologia cloud (citește mai multe aici). Procesul de facturare a devenit mai simplu. Afacerea ta poate profita chiar azi de aceste beneficii. Înregistrează-te acum pe Contazen și convinge-te singur! Click aici.