De ce facturarea online

Cel mai important lucru în zilele noastre e ACCESIBILITATEA. Am devenit dependenți de telefonul mobil, îl luăm cu noi peste tot, la fel și tableta, sau laptopul. Atunci de ce să nu poți factura de pe oricare din aceste dospozitiv fără un program în plus, fără niciun cost în plus. Tocmai din acest motiv și programul de facturare pe care îl utilizezi ar trebui să îți satisfacă această importantă nevoie de acces, disponibil oricând și de oriunde, in cloud, online. E important ca programul de facturare pe care îl utilizezi să fie cât mai aproape de tehnologia pe care o folosești de zi de zi, ca să ai tot timpul la îndemână informațiile și instrumentele prin care îți crești afacerea.

Contazen este un program de facturare online, in cloud, ce îți permite să emiți facturi, proforme sau fiscale, chitanțe și avize, oricând, de oriunde. Noul serviciu este unul simplu si rapid. Astfel, tu poți emite facturi oricând ai prins o comandă nouă indiferent unde te afli, la locul de muncă, la client, la prânz sau acasă. In acest fel câștigi timp prețios, eliminând complet dependența de un singur device și de un program ce trebuie instalat.

Facturează simplu.
Oricând. Oriunde.

Începe acum GRATUIT

În plus, știm cât de important este pentru tine ca datele să fie cât mai bine protejate. Fiind un program online, facturile sunt salvate pe un server. Acest lucru oferă o securitate sporită informaților, spre deosebire de stocarea datelor pe un calculator, când în cazul unei defecțiuni tehnice posibilitatea ca datele să fie recuperate este redusă. În schimb, prin Contazen toate datele sunt securizate și stocate pe un server in cloud pentru care se efectuează zilnic back-up.

Fii ZEN pe Contazen, întrucât

  • este ușor accesat de la orice dispozitiv conectat la Internet
  • nu necesită instalarea unui program
  • asigură gestionarea centralizată a facturilor, chitanțelor și avizelor
  • beneficiezi de disponibilitate din mai multe locatii și acces multiplu la cont
  • toate datele introduse sunt salvate pentru a fi refolosite
  • oferă siguranță sporită prin efectuarea de back-up zilnic

 Programul este unul complet fiind disponibile toate functiile necesare in acest proces

  • alocare de serii
  • editare sau de stornare
  • export în format pdf, printare directă sau trimitere rapidă direce email
  • opțiune de căutare și filtrare

Emiterea facturilor nu este cea mai facila si accesibilă fie că ești antreprenor, contabil sau reprezinți o companie mică / medie, dar pentru că nu putem sări peste această etapă in ascensiunea unei firme,
programul de facturare Contazen îți poate ușura foarte mult munca.

Aruncă o privire și peste avantajele facturării online prezentate într-o formă mai estetică ;)

Suntem mereu prin preajmă, gata să răspundem la orice întrebare și nelămurire.
Inspirație!
Monica

Află mai multe despre: