Paște, 1 mai, grătar și îmbunătățiri pe Contazen

Și ce mai e nou? Raport TVA, îmbunătățiri la facturi și avize.

Raport TVA

Vezi în timp real TVA colectată, deductibilă și cât a rămas de plată către bugetul de stat, lunar sau trimestrial, în funcție de setările societății.

Facturează simplu.
Oricând. Oriunde.

Începe acum GRATUIT

  • TVA colectată se calculează de la toate facturile fiscale emise. În cazul în care aplici sistemul de TVA la încasare, îți calculează TVA-ul numai pentru facturile încasate;
  • TVA deductibilă este calculată din Cheltuieli. Notă: considerăm că toate cheltuielile sunt deductibile;
  • Diferența dintre TVA colectată și TVA deductibilă rămâne la plată către bugetul de stat.

Facturi

Poți ascunde informațiile legate de conversia valutară de pe facturile trimise către clienții din străinătate, în schimb în România Codul fiscal impune afișarea TVA-ului în RON.

În plus, ai o viziune de ansamblu asupra tuturor facturilor, indiferent de moneda în care au fost emise. Acest lucru este posibil prin setarea unei monezi per cont, la care să ne raportăm. Toate facturile vor fi incluse în raportul de facturi încasate sau neîncasate. Odată cu introducerea acestei noi opțiuni am adăugat și un selector de țară. Acestă setare ne ajută să-ți oferim o experiență zen în procesul de facturare :)

Avize

Poți ascunde prețurile de pe Avizul de însoțire a mărfii, însă este necesar să le introduci pe formularul de emitere aviz pentru utilizarea lor în eventualele operațiuni ulterioare — cum ar fi emiterea unei facturi din aviz.