Personalizare și urmărire emailuri plus notificări în browser

După un concediu relaxant am fost productivi și ți-am pregătit noi opțiuni care te scapă de niște griji și ajută să te concentrezi pe afacerea ta.

Status emailuri

Este timpul să preiei controlul asupra mesajelor trimise. De câte ori ai trimis factura pe email și ai așteptat plata cu sufletul la gură? Trimiteai emailul… și cam atât. Nu aveai idee despre ce se întâmplă după ce l-ai trimis. A ajuns factura la client? A văzut-o?

Facturează simplu.
Oricând. Oriunde.

Începe acum GRATUIT

Asta până acum, pentru că am dezvoltat o nouă funcționalitate prin care urmărim emailurile trimise de pe Contazen. Te anunțăm în timp real când destinatarul primește sau deschide emailul trimis de tine. Gata cu nu am primit factura pe email :)

Notificări în browser

Evident nu o să stai pe Contazen 24/7 și nici pe email, însă vrei să fii la curent cu statusul documentelor. Așa că am regândit sistemul de notificări, iar acum vei primi notificările din aplicație, indiferent dacă ești pe Contazen sau nu. Trimitem notificări legate de facturile restante, emailuri și facturi recurente emise automat.

Personalizare emailuri

Acum poți să controlezi conținutul emailurilor trimise de pe Contazen. Da, poți să și atașezi factura, iar pentru o notă de profesionalism, include sigla afacerii tale în email.