780 de km

Până acum nu am zis prea multe despre noi, cine suntem, unde suntem și încotro ne îndreptăm.

Pentru că pasiunile ne definesc cel mai bine ca și oameni, din perspectiva sufletului, moral și intelectual, o bună ocazie pentru a deschide o conversație prin care să ne cunoaștem mai bine, e recenta aventură a prietenului nostru co-fondator, Petru.

Facturează simplu.
Oricând. Oriunde.

Începe acum GRATUIT

Petru alături de Tibi, un alt amic, și-au lumea in cap, vorba aceea, și s-au încumetat pe El Camino de Santiago, pe jos.

Ce este El Camino de Santiago?

El Camino de Santiago

Este un drum de pelerinaj, care se străbate pe jos (călare sau pe bicicletă) cu o lungime de 780+ km și o istorie de 1000 ani.

Acesta are ca destinație orașul Santiago de Compostela unde (se crede că) se află moaștele Sfântului Apostol Iacob fapt care-l plasează printre cele 3 pelerinaje creștine de căpătâi, alături de Ierusalim și Roma și cu toate acestea drumul este popular printre oameni provenind din toate culturile și religiile ceea ce-l face cel mai străbătut traseu pedestru de pe pământ și parte a Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO.

De ce, te întrebi?

Motivele depind de la persoană la persoană, însă ce i-a motivat pe Petru și Tibi au fost
– testarea limitelor (psihice mai ales)
– peisajele inedite
– autocunoașterea
– provocarea fizică
– bucuria lucrurilor simple
– întâlnirile cu oameni din întreaga lume  
– reconectarea cu natura (drumul traversează munții Pirinei și Cordiliera Cantabrică, dealuri, câmpii, păduri seculare, podgorii și ajunge până la Ocean)
– deliciile culinare  

Ce ne zic ei după acest pelerinaj?

Cere și ți se va da :) Ai nevoie de ajutor? Se găsește. Ai nevoie de pat? Se găsește… 😉 Ai nevoie de oameni? Sunt și dinăia. Chiar dacă mă bucur că se termină… I will miss Camino. Am întâlnit oameni de 82 de ani și de 70+ care mergeau chiar cu un spor mai bun decât al meu :))

Cel puțin nu și-au pierdut simțul umorului, după atâtea bătături :D

Ajunși pe “ultima sută de metri”, să îi încurajăm să termine cu bine drumeția. Revenim cu poza reușitei :) La cât mai multe băieți!

El Camino
El Camino

El Camino